Sretna nova 2016 godina

Svim građankama i građanima Kutine i cijele Hrvatske, HSLS Kutina želi sretnu Novu, 2016 godinu. Želimo Vam puno uspjeha, sreće i zdravlja prije svega, nakon teške i bremenite godine koja iza nas na žalost većini našega naroda nije donijela ništa dobroga. Hrvatska je danas na prekretnici, gdje se moramo odlučiti hoćemo li postati socijalna, normalna i zemlja koja će svojim stanovnicima pružiti nadu i bolje sutra, ili kao do sada tamnica svima onima koji još uvijek nisu otišli izvan granica zemlje.
HSLS u svojim redovima ima nezaposlene, radnike, seljake, obične ljude, koji se svakodnevno nose s problemima o kojima polititika često ne govori, kao stranka koja drži do socijalne ravnopravnosti, liberalnog pristupa ekonomiji i društvenim kretanjima, želimo jednakost za sve nas, ravnomjernu raspodjelu dobara i život dostojan čovjeka, vjerujemo da svi skupa, bez obzira na podjele i različite ideologije to možemo i postići.
Stoga u nadi u novi početak, u promjene kojima svi žudimo, koje su nam potrebne i koje će nas kao državu i društvo zadržati na okupu, još jednom, želimo svima
SRETNU I BOLJU ..NOVU… 2016 GODINU!