HSLS poziva građane da izađu 8. studenog na parlamentarne izbore i na listi Domoljubne koalicije zaokruže broj 7, kandidata HSLS-a Josipa Budimira. Važno je izaći na ove izbore smatra se u HSLS-u, jer je zemlji potrebna promjena, nakon 4 godine neuspješne SDP-ove Vlade, koja je podijelila građane, na ideološkim i drugim društvenim poljima, te uzrokovala niz teških po sljedica po hrvatsko društvo uključujući iseljavanje stanovništva.

Budući od ove godine imamo i mogućnost preferencijalnog glasovanja unutar odabrane liste, odnosno  zaokruživanja jednog od kandidata na listi, HSLS poziva građane da zaokruže ekonomskog stratega i stručnjaka Josipa Budimira pod brojem 7. na listi Domoljubne koalicije.

HSLS također skreće pozornost kako uz zaokruživanje liste možete na listi koju ste zaokružili i odabrati svog kandidata i dati mu preferncijalni glas, a na taj način glasovali ste ne samo za listu koju ste odabrali, već i za svog favorita među kandidatima na toj listi. Preferencijalnim glasom ste ujedno glasovali i za listu na kojoj se kandidat nalazi. Neka Vaš odabir bude Domobljubna koalcija, kandidat pod brojem 7. Josip Budimir (HSLS).