U ponedjeljak 25.02.2019. održana je izborna skupština Mladih hrvatskih liberala ogranak Kutina, na kojoj se biralo novo vodstvo, predsjednik, podpredsjednici i tajnik ogranka MHL-a Kutina.

Po provedenom glasovanju za predsjednika MHL-a Kutina izabran je Tomislav Pleše, za potpredsjednike ogranka izabrani su Isabela Lilijan, Barbara Zubić i Josip Šebetić, te za tajnicu ogranka Mateja Milutinović.

Nakon provedbe izbora izabrani predsjednik Tomislav Pleše najprije se zahvalio na ukazanom povjerenju, te istaknuo da će se marljivim, poštenim i transparentnim radom zalagati za ostvarenje svih programa i ciljeva stranke. Kako bi se postigla još veća učinkovitost djelovanja MHL-a, pozvao je sve mlade u Kutini da se priključe MHL-u ogranak Kutina, kako bi zajedničkim radom ostvarili navedene programe i ciljeve. Dodao je da bi želio da se kroz djelovanje mladih prepoznaju potrebe i problemi građana grada Kutine, te da svojim radom i trudom MHL-a aktivno doprinesu njihovom rješavanju. Predsjednik se obvezao sudjelovati i u radu MHL-a na državnoj razini, te ostvariti suradnju sa ostalim MHL ograncima u državi, kao i prisustvovati MHL akademijama i radionicama. Na kraju predsjednik je izrazio nadu da će MHL ogranak Kutina svojim radom, djelovanjem i prijedlozima pridonijeti da se građanima Kutine ostvare potrebni uvjeti za kvalitetniju i ljepšu svakodnevicu, te bolju budućnost u ovom gradu.„

Novo izabranom vodstvu MHL-a Kutina podršku u radu pružilo je predsjedništvo i izvršni odbor HSLS-a Kutina.