HSLS Husain izabrao je danas svoje novo vodstvo. Prema Statutu birani su novi predsjednik, zamjenik predsjednika i tajnik HSLS-a ogranak Husain. Izbornu skupštinu otvorio je predsjednik HSLS-a Kutina, Davor Kljakić te se prigodnim riječima obratio nazočnima. Nakon predstavljanja kandidata pristupilo se glasovanju. Za predsjednika ogranka HSLS-a Husain izabran je Damir Korica, dok je za zamjenicu predsjednika izabrana Monika Ribarić. Za tajnika HSLS-a Husain izabran je Tomislav Pleše.

Novi predsjednik HSLS-a Husain Damir Korica obratio se nazočnima, te se u svom izlaganju zahvalio svim članovima na povjerenju i rekao da će se zalagati se za bolji i ugodniji život svih mještana naselja Husain.

Na kraju obraćanja predsjednik Kljakić pružio je bezrezervnu podršku u radu novom predsjedniku HSLS-a Husain i svim članovima HSLS-a Husain te svima zajedno zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. Podršku u daljnjem radu HSLS-a Husain su također pružili predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Dubravko Obadić, vijećnici u Gradskom vijeću Grada Kutine Ana Balaško i Miroslav Šnjarić, tajnik HSLS-a Kutina Matija Podoreški, te članovi Predsjedništva i Izvršnog odbora HSLS-a Kutina.