HSLS Kutinska Slatina izabrao je danas svoje novo vodstvo. Prema Statutu birani su novi predsjednik, zamjenik predsjednika i tajnik HSLS-a Kutinska Slatina. Izbornu skupštinu otvorio je predsjednik HSLS-a Kutina Davor Kljakić te se prigodnim riječima obratio nazočnima. Nakon predstavljanja kandidata pristupilo se glasovanju. Za predsjednicu ogranka HSLS-a Kutinska Slatina izabrana je Marina Horvatović, dok je za zamjenicu predsjednice izabrana je Snježana Turkalj. Za tajnicu HSLS-a Kutinska Slatina izabrana je Ivana Turkalj. Za novu članicu mjesnog odbora Kutinska Slatina ispred HSLS-a izabrana je Marija Pezić.

Nova predsjednica HSLS-a Kutinska Slatina Marina Horvatović obratila se nazočnima, te se u svom izlaganju zahvalila se svim članovima na dosadašnjem radu za mjesni ogranak HSLS-a Kutinska Slatina, kao i u pomoći u radu za samo mjesto Kutinsku Slatinu te je na kraju rekla da će se zalagati se za bolji i ugodniji život svih mještana Kutinske Slatine.

Nakon izbora završnim riječima predsjednik HSLS-a Kutina obratio se nazočnima i zahvalio se bivšoj predsjednici Jeleni Jerković i svim članovima na dosadašnjem radu za mjesto Kutinsku Slatinu i za HSLS. Na kraju obraćanja predsjednik Kjakić pružio je bezrezervnu podršku u radu novoj predsjednici HSLS-a Kutinska Slatina i svim članovima HSLS-a Kutinska Slatina te svima zajedno zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. Podršku u daljnjem radu HSLS-a Kutinska Slatina su također pružili vijećnica u Gradskom vijeću Grada Kutine Ana Balaško, tajnik HSLS-a Kutina Matija Podoreški, te članovi Predsjedništva i Izvršnog odbora HSLS-a Kutina.