DRAGI SUGRAĐANI, IZAĐITE NA IZBORE 4. LIPNJA I GLASUJTE ZA ZLATKA BABIĆA, ZA GOSPODARSKU OBNOVU I OSLOBOĐENJE KUTINE OD POLITIČKOG NEPOTIZMA, NEPRAVDE I BEZNAĐA

 

Dragi sugrađani, u nedjelju izađimo u što većem broju na izbore i podržimo Zlatka Babića kandidata koalicije za GOSPODARSKU OBNOVU, HDZ, HSLS, HSP AS, HSP I HSU.

Četiri godine nepotizma i netransparentnog korištenja javnog novca, obmanjivanja građana, medijske blokade i lošeg vođenja grada, stvaranja podjela u društvu, među građanima, braniteljima, stvaranje ideoloških blokova i gospodarska stagnacija obilježili su vladavinu kutinskog SDP-a i njihovih partnera pod liderstvom Andrije Rudića (SDP).

Za razliku od podjela i svađa, gospodarske krize i ideoloških poruka, SDP-ova čelnika, Zlatko Babić i koalicija za GOSPODARSKU OBNOVU nude jedinstvo, programe i izlazak Kutine iz krize koju je produbio SDP-ov politički vrh.

Nikada ranije nije bilo potrebno jedinstvo svih građana dobre volje, domoljuba, lokal patriota, bez obzira na nacionalnu, ili neku drugu pripadnost, da osiguramo bolju budućnost našeg grada Kutine, jer ostanak sadašnje političke grupe na vlasti na čelu s Andrijom Rudićem, vodi nas u još dublju krizu i još teže podjele.

Izbor Zlatka Babića, izbor je za Kutinu u kojoj građani više neće biti politički progonjeni verbalnim napadima na društvenim mrežama i web-u, u kojoj više neće biti masovnih političkih zapošljavanja partiji podobnih i masovnog iseljavanja naših sugrađana.

HSLS Kutina stoji iza kandidata Zlatka Babića, jer nudi rad, razgovor, politički pluralizam i jedinstvo, a ne podjele i mržnju kakve smo imali prilike vidjeti na djelu od lipnja 2013-te godine.

Dosta je bilo tužnih lica, ogorčenja, straha i beznađa, koje je doveo u naš grad čovjek i politika kojoj građani nisu bili važni, već isključivo osobni interes.

STOGA IZAĐITE 4. LIPNJA NA IZBORE I GLASUJTE ZA ZLATKA BABIĆA, ZA GOSPODARSKU OBNOVU KUTINE, ZA GRAD U KOJEM ĆE SVI GRAĐANI BITI RAVNOPRAVNI I U KOJEM SE NITKO NEĆE MORATI ISELJAVATI I SKRIVATI, JER NIJE POLITIČKI PODOBAN.