Cijenjeni sugrađni, HSLS Kutina Vas poziva da se odazovete na skore izbore za izbor Vijeća mjesnih odbora (VMO) jer su to važni izbori za Vaš kvart, za Vaše selo i naselje. Birate između Vas ljude koji će zastupati upravo Vas ispred Vašeg kućnog praga, te koji će biti izravna spona s lokalnom upravom i samoupravom odnosno gradom Kutina.

HSLS Kutina na izbore za VMO-e izlazi s listama u 11 mjesnih odbora, a na tim su listama Vaši susjedi, prijatelji i poznanici, radnici, seljaci, ali i gospodarstvenici, inženjeri i javni djelatnici. Vjerujemo kako imamo sjajne ljude na svih 11 lista, koji mogu poboljšati svojim radom kvalitetu života u Vašem kvartu ili naselju.

HSLS Kutina ovim povodom, poziva Vas da Vaš glas i povjerenje poklonite listama HSLS-a, jer osim kvalitetnih ljudi, naša stranka nudi programske osnove koje su temelj predstojećim lokalnim izborima u proljeće 2017.

HSLS Kutina stranka je koja će se boriti za ravnomjeran razvoj grada i svih pripadajućih naselja, transparentan rad lokalne uprave i javnu kontrolu gradskih financija, za besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce, za povećan zdravstveni standard i drugi tim hitne pomoći, a sigurno Vam nećemo gasiti javnu rasvjetu noću kao što to čini aktualni gradonačelnik i njegova vlast.

HSLS već tri godine ukazuje na gaženje predizbornih obećanja današnje vladajuće koalicije, na snižavanje standarda života u Kutini, a posebice preferiji.

HSLS želi stvoriti politički okvir koji će biti motor pokretač razvoja Kutine, a ne gušiti kao do sada poduzetništvo, zaustavljati investicije, a to ćemo učiniti zaustavljanjem nepotizma i zapošljavanja podobnih, a ne sposobnih kadrova u javnom sektoru. Zakonske mogućnosti lokalne samouprave koristiti ćemo da se gospodarstvenicima olakša poslovanje i stvori investicijska klima što sada nije slučaj.

Prvi mali korak do promjena i bolje Kutine sutra, svakako su i ovi, nepravedno zanemareni i minorizirani izbori za VMO-e. Stoga Vas još jednom pozivamo da izađete na skore izbore na kojima HSLS izlazi s listama u 11 mjesnih odbora diljem grada i okolice, a na tim listama se nalaze kvalitetni ljudi, među njima gotovo s čak 40% zastupljene su žene, čime HSLS pokazuje koliko mu je istinski stalo do ravnopravnosti žena, a ne samo deklarativno kao drugim strankama. U HSLS-u između žena i muškaraca ne postoje razlike, gleda se samo i isključivo znanje, poštenje i volja za radom za opće dobro.

Nadamo se, dragi naši sugrađani da smo Vam u ovih nekoliko rečenica ukratko predstavili okvir našeg rada i ciljeve, te Vas potaknuli da promislite da Vaše povjerenje date upravo listama HSLS-a na izborima za VMO-e. HSLS također na svojim listama ima i pripadnike  nacionalnih manjina koji su prepoznali program i rad upravo HSLS-a.

Sljedećih dana, HSLS će na svojim službenim stranicama i na FB-u prezentirati i sve naše liste s imenima naših kandidata za vijeća mjesnih odbora.