NOVE OBMANE GRADONAČELNIKA KUTINE

HSLS Kutina mora se osvrnuti na pitanje našeg vijećnika i predsjednika ogranka HSLS-a Kutina gospodina Davora Kljakića postavljeno na aktualnom satu 24. sjednice Gradskog vijeća grada Kutine. S obzirom da se u časopisu “Kutina – naš grad” kojeg iz Proračuna grada Kutine plaćaju svi građani Kutine na sam dan Parlamentarnih izbora oglašavala lista koalicije Hrvatska raste i na taj način promovirala SDP kao nositelja te koalicije, na taj način vršila se i promocija gradonačelnika Kutine Andrije Rudića koju su plaćali svi građani grada Kutine, te se ujedno kršila i izborna šutnja. Postavili smo pitanje da li se stranka HSLS može oglasiti u časopisu Kutina – naš grad, kolika je cijena jedne stranice i kome se možemo obratiti?
Odgovor gradonačelnika je vrlo nekorektan jer je ponovno obmanuo i izmanipulirao sve vijećnike Gradskog vijeća grada Kutine kao i sve građane jer je spomenuo da je HSLS-u Kutina ponuđeno oglašavanje u časopisu “Kutina – naš grad” što nije istina.
Gradonačelnik Kutine samovoljno je pokrenuo štampanje časopisa “Kutina – naš grad” i iz Proračuna grada Kutine bez pitanja vijećnika Gradskog vijeća grada Kutine uzeo 40 tisuća kuna od svih građana Kutine za njegovo štampanje kako bi na taj način vršio promociju samog sebe. U navedenom časopisu nema relevantnih podataka o stanju u gradu Kutini, nego gradonačelnik stavlja neistinite o poboljšanom stanju u gradu Kutini i hvalospjeve o svom radu, a to nažalost plaćaju svi građani grada Kutine.

 

Slika pitanja