ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA HSLS-A JANJA LIPA

 

HSLS Janja Lipa jučer je održao svoju Izbornu skupštinu. Prema Statutu HSLS-a birani su novi predsjednik i tajnik HSLS-a Janja Lipa. Nakon otvaranja Izborne skupštine dosadašnji predsjednik ogranka HSLS-a Janja Lipa Miroslav Šnjarić upoznao je prisutne sa svim projektima koji su odrađeni za mjesto Janja Lipa, zahvalio se na pomoći u radu i rekao da će i dalje pomagati i zalagati se za boljitak mještana Janja Lipe. Izbori su protekli u demokratskom ozračju te je za novog predsjednika HSLS-a Janja Lipa izabran Ivica Krpez, dok je za tajnika ponovno izabran Marin Lilovac.

Ivica Krpez je i sadašnji predsjednik mjesnog odbora Janja Lipa i svakodnevno nastoji riješiti probleme mjesta Janja Lipa i pružiti sebi i svojim sumještanima ljepši i ugodniji život u Janja Lipi. Nakon razgovora o svim potrebama i problemima mjesta Janja Lipa, predsjednik Krpez je prepustio riječ predsjedniku HSLS-a Kutina, Davoru Kljakiću. Predsjednik HSLS-a Kutina pod koji ogranak Janja Lipa pripada zahvalio se svim članovima i dosadašnjem predsjedniku na radu za mjesto Janja Lipa i za HSLS i pružio bezrezervnu podršku u radu novom predsjedniku HSLS-a Janja Lipa i svim članovima HSLS-a Janja Lipa te svima zajedno zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Nakon završene Izborne skupštine članovi HSLS-a odali su počast kod spomenika svim žrtvama rata i poraća te komunističkog režima, kao i poginulim hrvatskim braniteljima.

Druženje članova nastavljeno je razgovorom uz prigodni domjenak.