HSLS Kutinska Slatina održao je večeras svoju Izbornu skupštinu. Prema Statutu HSLS-a birani su novi predsjednik i tajnik HSLS-a Kutinska Slatina. Izbornu skupštinu otvorio je predsjednik HSLS-a Kutina Davor Kljakić te se prigodnim riječima obratio nazočnima. Nakon otvaranja predsjednik Kljakić vođenje izborne skupštine prepustio je tajniku HSLS-a Kutina Matiji Podoreškom, koji je nakon uvodnih riječi pročitao dnevni red skupštine i riječ prepustio dosadašnjoj predsjednici mjesnog ogranka HSLS-a Kutinska Slatina Jeleni Jerković.

Jelena Jerković pozdravila je nazočne članove i upoznala ih s dosadašnjim radom u ogranku HSLS-a Kutinska Slatina. U svom izlaganju Jelena Jerković zahvalila se svim članovima na dosadašnjoj potpori i pomoći u radu za mjesni ogranak HSLS-a Kutinska Slatina, kao i u pomoći u radu za samo mjesto Kutinsku Slatinu te je na kraju rekla da će se i dalje zalagati se za bolji i ugodniji život svih mještana Kutinske Slatine. Izbori su protekli u demokratskom ozračju te je ponovno za predsjednicu HSLS-a Kutinska Slatina izabrana Jelena Jerković.

Nakon izbora završnim riječima predsjednik HSLS-a Kutina obratio se nazočnima i zahvalio svim članovima na radu za mjesto Kutinsku Slatinu i za HSLS. Na kraju obraćanja predsjednik Kjakić pružio je bezrezervnu podršku u radu novoj predsjednici HSLS-a Kutinska Slatina i svim članovima HSLS-a Kutinska Slatina te svima zajedno zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Nakon završene Izborne skupštine, uz ugodan razgovor nastavljeno je druženje članova.