POZIV NA JAVNU TRIBINU

“ZA UVOĐENJE ŠKOLSKIH UNIFORMI”

Inicijativa „ZA uvođenje školskih uniformi“ poziva sve zainteresirane učenike, prosvjetne djalatnike i zainteresirane građane na javnu tribinu „ZA uvođenje školskih uniformi“ koja će se održati u petak 01.travnja 2016.god. u dvorani Visoke poslovne škole Libertas, Hrvatskih branitelja 8, u Kutini s početkom u 19 sati.

Na javnoj tribini Inicijativa će predstaviti svoj prijedlog uvođenja školskih uniformi kao doprinos javnoj raspravi koja je pokrenuta u svibnju 2015. godine, kada su čelnici mladih HSLS-a okupljeni u Inicijativu „ZA uvođenje školskih uniformi“ održali konferenciju za medije i najavili afirmativnu kampanju diljem Hrvatske. Prva javna tribina održana je koncem 2015.god. u Splitu, a od tada su dvije škole osnovne škole u RH uvele uniformiranu odjeću za što se članovi Inicijative i zalažu.

Na javnoj tribini u petak govorit će Hrvoje Bašić u ime Inicijative koji će obrazložiti prijedloge uvođeja uniformirane školske odjeće te predsjednik Mladih HSLS-a Toni Garac.

Tribina je naš pokušaj da u javnu raspravu unesemo konstruktivne prijedloge za koje vjerujemo da su dovoljno snažni kako bi se u osnovne škole diljem Hrvatske uvele školske uniforme.

ZA INICIJATIVU
Hrvoje Garac