HSLS Kutina želi ovim putem zahvaliti svim svojim simpatizerima, članovima i građanima Kutine koji su izašli na izbore za Vijeća mjesnih odbora i našim listama i kandidatima poklonili svoje povjerenje i svoj glas. HSLS je stranka koja je pokazala kroz svoje djelovanje zadnje tri i pol godine svoju opredjeljenost za dobrobit svih građana Kutine.

HSLS je pokazao i dalje će to činiti da je stranka koja za okosnicu svog političkog djelovanja ima socijalnu osjetljivost, a što smo pokazali i u svom političkom djelovanju kroz rad Gradskog vijeća Grada Kutine.

Zalagati ćemo se i ubuduće za ostvarenje našeg cilja, besplatnih udžbenika za sve učenike osnovnih škola, što su postigli gradovi i općine u Hrvatskoj s daleko manje stanovnika i s znatno manjim proračunom od proračuna Grada Kutine.

Naši rezultati, na izborima za VMO-e u Kutini, svrstali su nas u drugu po jačini stranku u gradu, koja je polučila bolje rezultate od vladajućeg SDP-a, koji je svojom pogrešnom politikom, koja se odvojila od naroda i građana doživjela poraz.

Zahvaljujem u svoje i ime HSLS-a, svim članicama i članovima, simpatizerima i građanima na izraženoj potpori, svim vrijednim ljudima koji su radili u našoj kampanji i svima onima koji su prepoznali naš program i ciljeve.

HSLS danas jedina je reformirana stranka u Kutini, koja koristi najbolja iskustva iz prošlosti, te mlade snage i ideje koje mogu pokrenuti Kutinu naprijed u budućnosti.

Rezultat na izborima za VMO-e, pokazatelj je da HSLS raste kao stranka i uživa sve veću podršku građana, jer se ne bavi politikanstvom, već radom za opće dobro. HSLS traži kontrolu i transparentan rad lokalne uprave, što sada nije slučaj. Zalažemo se za ravnomjeran razvoj grada i pokretanje investicijske klime koju je SDP-ov gradonačelnik sa svojim suradnicima posve zaustavio.

Hvala Vam svima, svim građanima, svim članovima, svim onima koji vjeruju u naše dobre namjere, trud i odricanje naših članova, za dobrobit zajednice na Vašem povjerenju.

Iskreno i od srca čestitamo Vam na zajedničkom uspjehu u koji je svatko ugradio svoj dijelić vremena, nikada pa ni sada nećemo nikoga dijeliti, posebno isticati, jer zajedništvo koje želi HSLS, kako za sebe tako i za cijelu Kutinu, jedino nas može izvesti na bolji put i osloboditi lošeg izbora i još lošije današnje vlasti, koja je svoj neuspjeh kapitalizirala kroz potpuni poraz na ovim izborima.

Poruka svima Vama od HSLS-a je jednostavna, držimo se zajedno kutinčani, uprimo snagu, volju, dobru energiju i dovršimo sa svim ljudima dobre volje i političkim partnerima ono što smo sada započeli.

Učinimo Kutinu gradom po mjeri građana i zajedno krenimo u sretniju budućnost, promjenom vlasti na lokalnim izborima 2017. godine.

Iskreno Vaš,

Predsjednik HSLS Kutina

Davor Kljakić