HSLS KUTINA JE UVIJEK NUDIO KONKRETNA RJEŠNJA, PROJEKTE I RAD, DOSTA JE 4 GODINE DEMAGOGIJE I PODJELA, VRIJEME JE DA VRATIMO KUTINI DOSTOJANSTVO

HSLS u Kutini i u sastavu izvršne vlasti i kao oporba uvijek se zalagao za ravnomjeran razvoj Kutine, socijalno osjetlijve programe, nudio rješenja i konkretne projkte. Stvaranje uvjeta za investiranje u Kutinu, a ne priče o zapošljavanju, omogućavanje lakšeg poslovanja našim poduzetnicima i onima koji se odluče na investiranje u Kutinu, a ne nepotizam i zapošljavanja po političkom ključu.

Danas uoči lokalnih izbora vidljivo je koliko su konstruktivni prijedlozi HSLS-a, jer naše ideje i naši projekti osvanuli su na letcima i FB stranicama mnogih lista i samih vladajućih, koji su uzaludno potrošili 4 godine ne pomažući građanima, već pogodojući sebi i svojoj privilegiranoj skupini prijatelja.

HSLS ne teži revanšizmu, podjelama i svađama, kao vlast koju smo u Kutini imali zadnje četiri godine, već smo okrenuti promišljanju kako unaprijediti naše gospodratsvo, zdravstvenu zaštitu, pomoći umirovljenicima, roditeljima školske djece, te pokrenuti kapitalne investicije i stvoriti dobru poduzetničku klimu. Zato smo s našim partnerima odlučili ponovo doći Vašim povjerenjem do mogućnosti da se gradom upravlja na odogovoran i transparentan način, jer uništavanje društva kakvo smo imali prigode gledati zadnje 4 godine više ne želimo dopustiti.

Iza nas ne stoje lažna obećanja i priče kako će cvasti ruže na svakom koraku, već poruka kako se zajedničkim naporima, radom u svim segmentima Kutinu može učiniti boljim gradom za život.

Nećemo se prikloniti političkom dilentatizmu i populizmu kao sadašnja vlast, pa nakon 4 godine nerada početi s izbornim asfaltiranjem prilaza, nasumice nekoliko metara pločnika i uličica kroz vinograde, već ćemo prvo sanirati kritične točke, ključna mjesta, a onda krenuti sustavno i kroz kriterije koji će se utvrditi zajedno u razgovoru s građanima, raditi na opću korist tijekom cijelog sljedećeg mandata, a ne pred njegov kraj.

HSLS je tijekom svog oporbenog mandata u Gradskom vijeću ponudio niz rješenja, amandmana, socijalnih projekata, koje su dosadašnja SDP-ova vlast i njen gradonačelnik odbili, a sada dajući nam i sami priznanje, naše projekte pokušali prikazati kroz svoja predizborna obećanja.

Vidjeli ste svi, dragi građani što je sadašnja vladajuća garnitura učinila i provela od svojih prošlih predizbornih obećanja..NIŠTA.

Vjerujemo da ste toga svi skupa svjesni i da je vrijeme da laž zamjeni istina, nesposobnost da zamjeni rad u interesu svih građana Kutine, a demagogiju konkretni prijekti i potezi.